Spring til indhold

Udsigt til indsigt

I 3p er der som i alle andre grupper af mennesker en masse ord og begreber som kan være svære at forstå, men som måske vokser på en, når man hører lidt mere om det.

I 3p snakker vi meget om indsigter og det kommer let til at lyde som om alle omkring mig får dybe indsigter hele tiden og jeg kan komme til at tænke at jeg måske slet ikke fatter en bjælde af det der 3p-gejl.

Og det er jo en mulighed. Jeg er ikke klogere end så mange andre, så der er masser af ting jeg ikke forstår, men det er også muligt at man ikke ser sine egen indsigter eller forståelser i det samme lys. At man kommer til at underspille sin egen forståelse , fordi det bare er ens egen lille forståelse. Og så sidder man der. Tror man har tabt i det store indsigtsbingo.

Men man har ikke tabt. Der var ingen konkurrence. Dine indsigter er dine. Nogle er små, nogle store, men alle er dine.

Når jeg vejleder specialestuderende, spørger de om deres speciale nu også er originalt nok, om de er dygtige nok. Svarene er at det er de. De har læst næsten fem år. De er gode nok, deres specialer er originale nok. Man skal ikke gøre sig klog, man skal ikke gøre sig fortjent til indsigter.

Du er god nok. Allerede.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com