Spring til indhold

Nytår findes ikke!

Når vi siger ‘Godt nytår’ til hinanden, mener vi det godt. Men der er ikke noget der siger at det nye år begynder d. 1. januar. Det kunne lige så godt begynde d. 5. juli, for det er bare noget vi bestemmer selv. Og det er smart nok, for så kan vi holde styr på tidens gang, lave aftaler og den slags.

Ved ved at der er andre kalendere end den vi følger. De har nytår på andre tidspunkter. Og derfor ved vi at der ikke findes et nytår. Det er bare noget vi finder på.

Og derfor er der ingen grund til at lave nytårsforsætter. Det er fint at komme i form, hvis man vil det. Det kan være fint at skrue ned for usunde vaner, hvis man har lyst til det, men i stedet for at gøre det, når et nyt år begynder, kunne du gøre det, når det føles rigtigt. Men du behøver ikke. Og du behøver især ikke gå i gang med noget som du ikke synes er sjovt. Elsker du at løbe, så løb. Hvis ikke, så lad være.

Hvis du virkelig har lyst til at ændre noget i dit liv, så gør det nu. For der er ikke andet end nu. Fortiden findes ikke. Fremtiden findes ikke. Der er kun nu.

Det nye år begynder nu. Og nu. Og nu. Du behøver ikke vente til efter weekenden for at gøre noget nyt. Du behøver ikke vente til efter jul for at gøre noget nyt. Du behøver ikke gøre noget nyt, hvis du ikke vil.

Du bestemmer selv. Men det nye år begynder altid lige nu.

Godt nytår!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com