Spring til indhold

Julen er skænderiernes fest

  • af

Er der knas med julen, så holder Henriette Curtz Jansen (https://www.innerteacher.dk) og jeg julewebinar torsdag d. 21/12, kl.20 på Google Meet: https://meet.google.com/jaw-qoog-bes.
Læs mere her: https://www.facebook.com/groups/369556960160997/permalink/1821770524939626/

Vi skal være sammen med dem i familien som vi ikke kan lide. Og det er altid mig der skal lave det hele. Og så bliver jeg sur, såret og ked af det. Og hvis er jeg sur, når det er jul, hvordan kan min partner, mine børn, min familie være tjent med sådan en sur idiot?

Photo by Ma Boîte A Photos: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-christmas-decorations-hanging-236129/

Gaverne er helt forkerte. Og vi kommer til at spise alt, alt for meget. Hele januar kommer jeg til at bo i fitnesscenteret. Jeg ødelægger hele julen bare ved at være den dummeste udgave af mig!

Men der er håb

Det jeg lige har beskrevet er ikke andet end tanker. Ikke andet end fiktion. Det er ikke rigtigt. Der er ikke en regel om at du skal være sammen med mennesker du ikke ønsker at tilbringe julen med. Det er ok at spise i julen. Helt ok. Og hvis du gerne vil have and og rydde op og stå i køkkenet hele julen, må du gerne. Men resten af familien må gerne lade være. Du er et vidunderligt menneske når du sørger for at der er julemad og julepynt og julestemning. Men gør det fordi du vil og ikke fordi du tror du skal.

Vi er alle lidt stressede, for vi vil gerne have en dejlig, afslappet jul. Så vi kan helt uskyldigt komme til at være lidt for travle eller sure. Men der er ingen regler for jul. Du behøver ikke et juletræ, du behøver ikke gaver, du behøver ikke julemad. Du bestemmer selv. Der er ikke noget du skal. Intet overhovedet.

Photo by Scott Webb: https://www.pexels.com/photo/green-plant-with-red-ornament-planted-in-white-ceramic-pot-1048041/

Og har du været lidt for travl, lidt for stresset og lidt for sur, så er det ok. Du er bare et menneske. Et dejligt menneske, der prøver at gøre det godt. Men du behøver ikke prøve. Du er skøn og dejlig som du er.

Og derfor skal du have en dejlig jul og masser af andre dejlige dage.

GOD JUL

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com